Menu

Instant photos, instant fun!

Een druk op de knop en je foto komt onmiddellijk uit de camera. In spanning afwachten tot het beeld verschijnt om dan samen met je vrienden commentaar te leveren op de foto.

Plezier is verzekerd met instax

De Fujifilm Instax camera is hét trendy gadget tijdens een feestje, etentje of vakantie. Al je leuke herinneringen onmiddellijk vastgelegd en steeds binnen handbereik in je broekzak.

instax nieuws

Klik hier voor instax nieuws en leer alles over de nieuwe instax mini 9 en de instax SQUARE SQ10!

Be creative, be Instax

Instant creativiteit en stijlvolle beelden

Neem je Instax overal mee. Maak leuke foto's en laat ze zien aan familie en vrienden.
 

 

Instax News

Oktober = internationale borstkankermaand

Fujifilm draagt opnieuw 5 euro af aan Think-Pink voor elke verkochte Think-Pink instax met een Think-Pinksticker. De opbrengst helpt Think-Pink om te blijven informeren, sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek te steunen en zorg- en nazorgprojecten te ondersteunen rond borstkanker.

En, we bedanken jou voor je aankoop! Op elke Think-Pink instax doos vind je een krassticker met code waarmee je op instax.be een Think-Pinkzonnebril kan aanvragen. 

Op deze pagina vind je ook de link met het overzicht van de Think-Pink instax verkooppunten.

Deel ook jouw positieve Think-Pink instax foto op instagram met de hashtag  #fightpinkbelgium, en maak kans op een instax SHARE SP-2 met duofilm. Zie Wedstrijdinfo op deze pagina voor verdere details over het verloop van de wedstrijd.

Tot slot zal instax ook aanwezig zijn op verschillende Think-Pink events en hun promoteam kijkt er naar uit jouw instax foto te maken. Meer info over de evenementen op de Facebook pagina van Think-Pink.

Wedstrijdinfo

Think-Pink instax verkooppunten

Bekijk meer nieuws