Menu

instax nieuws

20/11/2017

FIRMWARE UPGRADE SQ10

Great news for SQ10 owners. We have a 2.0 firmware update now available for you - including new partial color filters and faster performance. Click the link to download the update; does require use of a MicroSD card.

Click here!

17/10/2017

Oktober = internationale borstkankermaand

Fujifilm draagt opnieuw 5 euro af aan Think-Pink voor elke verkochte Think-Pink instax met een Think-Pinksticker. De opbrengst helpt Think-Pink om te blijven informeren, sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek te steunen en zorg- en nazorgprojecten te ondersteunen rond borstkanker.

En, we bedanken jou voor je aankoop! Op elke Think-Pink instax doos vind je een krassticker met code waarmee je op instax.be een Think-Pinkzonnebril kan aanvragen. 

Op deze pagina vind je ook de link met het overzicht van de Think-Pink instax verkooppunten.

Deel ook jouw positieve Think-Pink instax foto op instagram met de hashtag  #fightpinkbelgium, en maak kans op een instax SHARE SP-2 met duofilm. Zie Wedstrijdinfo op deze pagina voor verdere details over het verloop van de wedstrijd.

Tot slot zal instax ook aanwezig zijn op verschillende Think-Pink events en hun promoteam kijkt er naar uit jouw instax foto te maken. Meer info over de evenementen op de Facebook pagina van Think-Pink.

Wedstrijdinfo

Think-Pink instax verkooppunten

17/10/2017

Instax op stap met K3

Studio 100 en instax hebben de handen in elkaar geslagen en stellen een mega-coole instax K3 pack voor. Met de instax mini 9 instant camera kan je al je K3 moves of gekke bekken meteen in beeld brengen en printen. In de doos vind je de instax mini 9 Cobalt Blue en een instax Rainbow filmpje zodat je foto's omkaderd zijn door alle kleuren van de regenboog!

Je kan je foto's bewaren in het leuke K3 dagboekje dat je in de pack vindt en ze voorzien van grappige comments. Je krijgt er nog een K3 strap bij zodat je je instax camera overal in stijl kan meenemen.

En dat is nog niet alles. De doos bevat een code om op instax.be een leuke sticker aan te vragen en zo je camera extra te pimpen. En, kers op de taart, hierdoor maak je kans om op zaterdag 9 december naar de première van de nieuwe K3 film te gaan, inclusief bijhorend K3 feestje. We hebben tickets voor 2 groepjes van telkens 4 personen. (wedstrijdreglement vind je hier)

De instax K3 pack is beschikbaar vanaf midden oktober voor 99,99 euro.

29/06/2017

Summer proof! With the limited edition Instax Tutu Chic pack

Tutu Chic en Fujifilm instax stellen u heel trots de instax Tutu Chic pack voor.

Deze limited edition pack bevat een instax mini 9 Flamingo Pink, een instax film pack én een exclusief en speciaal voor dit pack ontwerpen Tutu Chic tasje.

De instax mini 9 is vast en zeker mooi om naar te kijken, maar het is toch handig een leuk handtasje te hebben waar je hem eenvoudig mee in kan opbergen! Om hier een leuke en vrouwelijke invulling aan te geven, ging Fujifilm België in zee met Freya Poppe van Tutu Chic! Tutu Chic is immers net zoals instax een merk dat staat voor fun! De jonge en enthousiaste Belgische ontwerpster vertaalde onze vraag dan ook in de perfect match met dit speciaal ontworpen Tutu Chic tasje: de instax past er netjes in en het tasje biedt nog plaats voor je smartphone, centjes en een extra filmpje! Maar uiteraard is de look van het tasje zijn belangrijkste troef: hier wil je gewoon mee gezien worden.

De instax Tutu Chic pack zal verkrijgbaar zijn via onze webshop, de Tutu Chic webshop en enkele geselecteerde verkooppunten.

Haast je, want deze funcky limited edition zal in geen tijd uitverkocht zijn!

21/04/2017

The instax mini 9!

21/04/2017

Square instax, you got it! SQ10 is your answer!