Menu

Je instax camera in een eigen kleedje!

Gefeliciteerd met je Fujifilm instax mini 9 aankoop! Vul je gegevens in en kies één van de stickers om je instax een eigen look te geven. Zo gauw we je keuze ontvangen hebben, komt je sticker met de eerste Fujifilm vlucht jouw richting uit.

Geen instax mini 9 code en wil je toch graag een sticker? Of misschien ben je wel toe aan een nieuwe look voor je instax? Geen nood! Via onze webshop zijn ze ook verkrijgbaar! Klik hier!

Vul onderstaande velden in en ontvang je gratis instax sticker.

Voornaam (*) Naam (*) Straat + nr (*)
Postcode (*) Plaats (*)
E-mail (*) Leeftijd (*)
M    V
Vul je code in en kies een sticker (*)






















Je privégegevens worden alleen intern gebruikt en worden niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.
FUJIFILM Belgium NV verkoopt je gegevens niet aan derden en wij zullen deze gegevens uitsluitend ter beschikking stellen aan derden die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Instax News

Oktober = internationale borstkankermaand

Fujifilm draagt opnieuw 5 euro af aan Think-Pink voor elke verkochte Think-Pink instax met een Think-Pinksticker. De opbrengst helpt Think-Pink om te blijven informeren, sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek te steunen en zorg- en nazorgprojecten te ondersteunen rond borstkanker.

En, we bedanken jou voor je aankoop! Op elke Think-Pink instax doos vind je een krassticker met code waarmee je op instax.be een Think-Pinkzonnebril kan aanvragen. 

Op deze pagina vind je ook de link met het overzicht van de Think-Pink instax verkooppunten.

Deel ook jouw positieve Think-Pink instax foto op instagram met de hashtag  #fightpinkbelgium, en maak kans op een instax SHARE SP-2 met duofilm. Zie Wedstrijdinfo op deze pagina voor verdere details over het verloop van de wedstrijd.

Tot slot zal instax ook aanwezig zijn op verschillende Think-Pink events en hun promoteam kijkt er naar uit jouw instax foto te maken. Meer info over de evenementen op de Facebook pagina van Think-Pink.

Wedstrijdinfo

Think-Pink instax verkooppunten

Bekijk meer nieuws