Menu

Je instax camera in een eigen kleedje!

Gefeliciteerd met je Fujifilm instax mini 8 promopack! Vul je gegevens in en kies één van de stickers om je instax een eigen look te geven. Zo gauw we je keuze ontvangen hebben, komt je sticker met de eerste Fujifilm vlucht jouw richting uit.

Geen instax mini 8 promopack code en wil je toch graag een sticker? Of misschien ben je wel toe aan een nieuwe look voor je Instax? Geen nood! Via onze webshop zijn ze ook verkrijgbaar! Klik hier!

Vul onderstaande velden in en ontvang je gratis instax sticker.

Voornaam (*) Naam (*) Straat + nr (*)
Postcode (*) Plaats (*)
E-mail (*) Leeftijd (*)
M    V
Vul je code in en kies een sticker (*)


Je privégegevens worden alleen intern gebruikt en worden niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.
FUJIFILM Belgium NV verkoopt je gegevens niet aan derden en wij zullen deze gegevens uitsluitend ter beschikking stellen aan derden die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Instax News

Summer proof! With the limited edition Instax Tutu Chic pack

Tutu Chic en Fujifilm instax stellen u heel trots de instax Tutu Chic pack voor.

Deze limited edition pack bevat een instax mini 9 Flamingo Pink, een instax film pack én een exclusief en speciaal voor dit pack ontwerpen Tutu Chic tasje.

De instax mini 9 is vast en zeker mooi om naar te kijken, maar het is toch handig een leuk handtasje te hebben waar je hem eenvoudig mee in kan opbergen! Om hier een leuke en vrouwelijke invulling aan te geven, ging Fujifilm België in zee met Freya Poppe van Tutu Chic! Tutu Chic is immers net zoals instax een merk dat staat voor fun! De jonge en enthousiaste Belgische ontwerpster vertaalde onze vraag dan ook in de perfect match met dit speciaal ontworpen Tutu Chic tasje: de instax past er netjes in en het tasje biedt nog plaats voor je smartphone, centjes en een extra filmpje! Maar uiteraard is de look van het tasje zijn belangrijkste troef: hier wil je gewoon mee gezien worden.

De instax Tutu Chic pack zal verkrijgbaar zijn via onze webshop, de Tutu Chic webshop en enkele geselecteerde verkooppunten.

Haast je, want deze funcky limited edition zal in geen tijd uitverkocht zijn!

Bekijk meer nieuws