Bestel je gadget Menu

instax friyay

Heb jij er altijd al van gedroomd om jouw foto te zien verschijnen op de enige echte Instagram wall van @instaxbelgium? Doe dan mee aan INSTAX FRIYAY, onze gloednieuwe fotowedstrijd!

wedstrijdreglement

  1. De organisator van deze wedstrijd is FUJIFILM Belgium NV, gevestigd te Europark-Noord 21-22, 9100 Sint-Niklaas, België.
  2. Instax Friyay is een tweewekelijkse Instagramwedstrijd die telkens start op vrijdag na aankondiging van het weekthema via de Instagram stories en/of een wallpost op het @instaxbelgium Instagram account en twee weken later eindigt op donderdag om 23u59.
  3. De wedstrijdprocedure verloopt als volgt: De deelnemer post een foto die volgens hem/haar binnen het weekthema past op de wall van zijn/haar Instagram account, tagt @instaxbelgium in deze foto en gebruikt de hashtag #instaxfriyay alsook een hashtag met het weekthema (bijvoorbeeld: #LiveLaughLove) in de caption. Het Instagram account van de deelnemer moet openbaar zijn (privé-accounts kunnen niet in aanmerking komen). De foto's mogen met om het even welk toestel genomen zijn, maar foto’s met een instax-tintje krijgen een stapje voor.
  4. Elke twee weken is er een nieuw thema en dus een nieuwe kans om deel te nemen.
  5. Het is toegelaten om de gevraagde (hash)tags toe te voegen aan een oudere foto die binnen het thema past.
  6. De winnaar van de wedstrijd is de deelnemer die de procedure correct doorlopen heeft en wie zijn/haar foto het beste binnen het weekthema past.
  7. Door deel te nemen aan deze wedstrijd accepteren en bevestigen deelnemers dat deze algemene voorwaarden van toepassing zijn.
  8. De prijs van deze wedstrijd bestaat uit de volgende beloning: De foto van de winnaar wordt (op vrijdag) gerepost op de Instagram wall van @instaxbelgium. De winnaar wordt getagd in de foto en/of de capture zodat hij/zij hier automatisch van op de hoogte wordt gebracht.
  9. FUJIFILM Belgium NV behoudt zich het recht voor om een inzending te weigeren: i) als FUJIFILM Belgium NV deze in strijd met deze actie vindt of ii) als FUJIFILM Belgium NV die in strijd met de goede trouw vindt of iii) op andere redelijke gronden, zulks geheel ter beoordeling door FUJIFILM Belgium NV.
  10. FUJIFILM Belgium NV behoudt zich het recht voor de identiteit van de winnaar te controleren.

foto van het jaar 2019

Op maandag 30 december zullen wij de beste #instaxfriyay foto uitkiezen. De winnaar ontvangt 60 instax foto's én mag zijn/ haar favoriete instax camera uitkiezen! Gratis en voor niks. Als dat geen reden is om jouw leukste foto's in te sturen.

don't just take, give.

We at Fujifilm believe the tools you immerse yourself in reflect who you are and the meaning behind your personality

Koop de instax hier