Bestel je gadget
Menu

Terug naar overzicht

25/09/2018

Instax SQUARE SQ20


De geweldige instax SQUARE SQ20 (SQ20) is compatibel met vierkant filmformaat en is de laatste nieuwkomer in de instax-reeks, waarmee gebruikers foto’s direct kunnen afdrukken. De SQ20 pakt uit met de nieuwste snufjes, zoals een bewegingsfunctie waarmee je bewegende onderwerpen op het juiste moment kunt afdrukken en heel wat andere nieuwe functies die extra schwung aan je foto’s geven. Dankzij het stijlvolle en gemakkelijk hanteerbare design kun je deze camera overal mee naartoe nemen, zodat je nooit meer een bijzonder moment mist.


Naast normaal fotograferen van, stilstaande beelden kun je met de nieuwe ‘Motion Mode’ ook een video opnemen (max. 15 seconden) en met een draaiknop op de achterkant van de camera gemakkelijk bewegende onderwerpen op het juiste moment afdrukken, iets wat tot nu toe quasi onmogelijk was. Met ‘Time Shift Collage’ maak je met behulp van een enkele druk op de sluiterknop in één beweging 4 verspringende beelden. Met deze functie kun je 4 beelden die kort na elkaar zijn genomen tegelijk bekijken. En met de speciale sequentiefilter maak je dynamische, dromerige foto’s door effecten aan het beeld toe te voegen. De camera heeft als eerste in de instax-reeks een speciale zoomfunctie voor opname. De lens is opzij ook uitgerust met een selfiespiegel. Met deze hybride instantcamera, die is uitgerust met een digitale beeldsensor en digitale beeldverwerkingstechnologie, selecteer je eerst je favoriete foto’s voor je ze afdrukt en bewerk je beelden met verschillende filters. En omdat deze hybride instantcamera zo veelzijdig is, kun je heel veel verschillende effecten toevoegen, zelfs in één en dezelfde foto.


De camera is stijlvol en gemakkelijk hanteerbaar en is verkrijgbaar in twee kleuren: stijlvol matzwart en fashionable beige.  


De instax SQ20 is vanaf oktober 2018 verkrijgbaar.

Meer info vind je hier
 

Instax inspires what you do!

We at Fujifilm believe the tools you immerse yourself in reflect who you are and the meaning behind your personality

Koop de Instax hier