Menu

Je instax camera in een eigen kleedje!

Gefeliciteerd met je Fujifilm instax mini 9 aankoop! Vul je gegevens in en kies één van de stickers om je instax een eigen look te geven. Zo gauw we je keuze ontvangen hebben, komt je sticker met de eerste Fujifilm vlucht jouw richting uit.

Geen instax mini 9 code en wil je toch graag een sticker? Of misschien ben je wel toe aan een nieuwe look voor je instax? Geen nood! Via onze webshop zijn ze ook verkrijgbaar! Klik hier!

Vul onderstaande velden in en ontvang je gratis instax sticker.

FUJIFILM Belgium neemt de situatie rond het coronavirus zeer ernstig. Onze eerste bezorgdheid gaat naar de gezondheid en veiligheid van onze werknemers en bezoekers en het zoveel mogelijk beperken van de virusverspreiding. Daarom zullen onze medewerkers vanaf 16/03/2020 zoveel mogelijk van thuis uit werken en dit ten minste tot 19/04/2020. Hierdoor zal de verzending van jouw instax sticker vertraging oplopen, maar je kan er vanop aan: we verzenden hem zo snel mogelijk! We danken je voor jouw geduld en laat ons er in de tussentijd het beste van maken. Draag goed zorg voor jezelf en anderen! Tot binnenkort!

Voornaam (*) Naam (*)
Straat (*) Nr (*)
Postcode (*) Plaats (*)
E-mail (*) Geboortedatum (*) Je persoonlijke instax code (*)don't just take, give.

We at Fujifilm believe the tools you immerse yourself in reflect who you are and the meaning behind your personality

Koop de instax hier