Bestel je gadget
Menu

INSTAX SQUARE SQ20 WEDSTRIJD

Maak tussen dinsdag 16 april en dinsdag 30 april 2019 een foto waarin op één of andere manier een vierkant verwerkt zit en maak kans op een instax SQUARE SQ20!

Post de square-getinte foto op je Instagram wall, volg en tag @instaxbelgium en gebruik de hashtag #instaxsquarechallenge.

Veel succes en laat je creativiteit gerust de vrije loop!

Wedstrijdreglement

 1. De organisator van deze wedstrijd is FUJIFILM Belgium NV, gevestigd te Europark-Noord 21-22, 9100 Sint-Niklaas, België.
 2. De wedstrijd start op dinsdag 16 april 2019 en eindigt op dinsdag 30 april 2019.
 3. De wedstrijdprocedure gaat als volgt: De deelnemer deelt zijn/haar leukste square getinte foto (bijvoorbeeld: een foto waarin vierkantvormige objecten en/of patronen verwerkt zitten), post deze foto op de wall van zijn/haar Instagram account (dus niet in de Instagram stories), volgt en tagt @instaxbelgium en gebruikt de hashtag #instaxsquarechallenge in de caption. Het Instagram account van de deelnemer moet openbaar zijn (privé-accounts kunnen niet in aanmerking komen). De foto mag met om het even welk toestel genomen zijn.
 4. Enkel mensen die in België of Groothertogdom Luxemburg wonen, kunnen deelnemen aan de wedstrijd.
 5. Elke persoon kan slechts één keer deelnemen aan de wedstrijd.
 6. De deelnemer die de meest originele square getinte foto deelt en de procedure correct doorlopen heeft, wint de wedstrijd.
 7. Door deel te nemen aan deze wedstrijd, accepteren en bevestigen deelnemers dat deze algemene voorwaarden van toepassing zijn.
 8. De prijs van deze wedstrijd is 1 instax SQUARE SQ20 (beige of zwart) met 1 instax duopack film, zoals getoond in de visuals van de wedstrijd.
 9. FUJIFILM Belgium NV draagt de kosten van bezorging van de prijzen.
 10. FUJIFILM Belgium NV behoudt zich het recht voor om een inzending te weigeren: i) als FUJIFILM Belgium NV deze in strijd met deze actie vindt of ii) als FUJIFILM Belgium NV die in strijd met de goede trouw vindt of iii) op andere redelijke gronden, zulks geheel ter beoordeling door FUJIFILM Belgium NV.
 11. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten.
 12. De prijswinnaar wordt eerstdaags na selectie via een persoonlijk Instagrambericht op de hoogte gebracht door FUJIFILM Belgium NV.
 13. De prijs moet binnen 1 week na dit bericht worden geclaimd, waarna de rechten op de prijs vervallen.
 14. FUJIFILM Belgium NV behoudt zich het recht voor de identiteit van de prijswinnaar te controleren.

Instax inspires what you do!

We at Fujifilm believe the tools you immerse yourself in reflect who you are and the meaning behind your personality

Koop de Instax hier