Bestel je gadget
Menu

instax wide wedstrijd

Maak tussen 1 en 17 februari 2019 één instax mini foto met zo veel mogelijk vrienden/familie op en win een instax wide 300 waar je nóg meer mensen mee op de foto krijgt!

Post de instax mini foto op je Instagram wall, tag @instaxbelgium en gebruik de hashtag #instaxwidechallenge.

Veel succes!

Wedstrijdreglement

1. De organisator van deze wedstrijd is FUJIFILM Belgium NV, gevestigd te Europark-Noord 21-22, 9100 SINT-NIKLAAS, België.

2. De wedstrijd start op vrijdag 1 februari 2019 en eindigt op zondag 17 februari 2019.

3. De wedstrijdprocedure gaat als volgt: de deelnemer neemt één instax mini foto met zoveel mogelijk (duidelijk herkenbare én telbare) vrienden/familieleden op, post een foto hiervan op de wall van zijn/haar Instagram account (dus niet in de Instagram stories), tagt @instaxbelgium in deze foto en gebruikt de hashtag #instaxwidechallenge in de caption. Het Instagram account van de deelnemer moet openbaar zijn (privé-accounts kunnen niet in aanmerking komen). De instax foto mag met om het even welk instax mini product genomen of geprint zijn.

4. De winnaar van deze wedstrijd is de deelnemer die het meeste (duidelijk herkenbare en telbare) vrienden/familieleden op een instax-foto krijgt en de procedure correct doorlopen heeft. Bij een ex aequo trekt een onschuldige hand de winnaar.

5. Door deel te nemen aan deze wedstrijd accepteren en bevestigen deelnemers dat deze algemene voorwaarden van toepassing zijn.

6. De prijs van deze wedstrijd is 1 instax Wide 300 camera met duopack film, zoals getoond in de visuals van de wedstrijd.

7. Elke persoon kan slechts één keer deelnemen aan de prijsvraag.

8. FUJIFILM Belgium NV draagt de kosten van bijvoorbeeld bezorging van de prijzen.

9. FUJIFILM Belgium NV behoudt zich het recht voor om een inzending te weigeren: i) als FUJIFILM Belgium NV deze in strijd met deze actie vindt of ii) als FUJIFILM Belgium NV die in strijd met de goede trouw vindt of iii) op andere redelijke gronden, zulks geheel ter beoordeling door FUJIFILM Belgium NV.

10. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten.

11. De prijswinnaar wordt eerstdaags na selectie via een persoonlijk instagrambericht op de hoogte gebracht door FUJIFILM Belgium NV.

12. De prijs moet binnen 1 week na dit bericht worden geclaimd, waarna de rechten op de prijs vervallen.

13. FUJIFILM Belgium NV behoudt zich het recht voor de identiteit van de prijswinnaar te controleren.

Instax inspires what you do!

We at Fujifilm believe the tools you immerse yourself in reflect who you are and the meaning behind your personality

Koop de Instax hier